Mic Dejun Bomber Sub
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați micul dejun Bomber Sub. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână arpagic, ouă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cocktail Bombardier Bourbon, Mic dejun Torta (Sandwich de mic dejun Mexican cu ouă, carne de porc crocantă și fasole), și Mic dejun de vacanță: caserola de mic dejun Croissant cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Amestecați crema de brânză, arpagicul și 1/4 linguriță de sare într-un bol. Preîncălziți broilerul. Împărțiți parțial fiecare cârnați pe lungime, tăind aproximativ trei sferturi din drum, apoi deschideți cârnații astfel încât să stea plat.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Căutați cârnații până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți cârnații deoparte și ștergeți tigaia.
Bateți ouăle, jumătate și jumătate și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un bol. Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de ou și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când se fixează doar pe fund, aproximativ 1 minut. Reduceți focul la mediu scăzut, adăugați brânza elvețiană și amestecați până când ouăle sunt fierte.
Sandwich build: împărțiți bagheta pe jumătate pe lungime și prăjiți ușor sub broiler. Schmear brânza cremă se întinde pe blatul baghetei.
Așezați cârnații pe fundul baghetei. Se acoperă cu ouăle amestecate și blatul de baghetă.
Tăiați în sandvișuri individuale și serviți cu sos fierbinte.