Merlot Filet Mignon

Merlot Filet Mignon
Merlot Filet Mignon este un fără gluten, primar și דל פחמימות, băutură. Această rețetă face 2 porții cu 697 calorii, 51G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.17 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot, Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot, și Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, gătiți fripturile în 1 lingură de unt și ulei la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FripturăFriptură
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
2
Îndepărtați și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați smântâna, sarea și untul rămas; se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor si untul se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
SareSare
5
Se servește cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista