Mașină De Pâine Pâine Crudă Cu Aluat
Mașină de pâine pâine cu aluat crud ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 12 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 125 calorii. Dacă aveți zahăr, mai bine, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Pâine De Secară Crustă (Mașină De Pâine, Mașină De Pâine Preferată Pâine Cu Aluat, și Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine / Producător De Pâine) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți starter cu aluat cu cel puțin 1 săptămână înainte de a face pâine. Într-un castron mare de sticlă, dizolvați 1 1/2 linguriță drojdie în apă caldă. Se amestecă 3 căni de făină și 4 lingurițe de zahăr. Bateți cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 1 minut sau până se omogenizează. Acoperiți ușor; lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 1 săptămână sau până când amestecul este Bulbuc și are o aromă acră.
Transferați într-un castron nemetalic de 2 litri sau mai mare. Acoperiți bine; refrigerați până când este gata de utilizare.
Folosiți starter de aluat o dată pe săptămână sau amestecați 1 linguriță de zahăr. După ce ați folosit starterul, completați-l amestecând în 3/4 cană de făină universală, 3/4 cană de apă și 1 linguriță de zahăr până la omogenizare. Acoperiți ușor; lăsați să stea la loc cald cel puțin 1 zi până la bule. Acoperiți bine; refrigerați până când este gata de utilizare. Pentru utilizare, amestecați starterul rece; măsurați starterul rece și lăsați să stea până la temperatura camerei (starterul se va extinde pe măsură ce se încălzește).
Măsurați cu atenție 1 cană de starter de aluat și toate ingredientele rămase pentru pâine, așezând în tava mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător.
Selectați ciclul de bază / alb. Utilizați culoarea crustei medii sau ușoare. Nu utilizați ciclul de întârziere. (Timpul Total va varia în funcție de aparat și setare.)
Scoateți pâinea coaptă din tigaie; se răcește pe raftul de răcire.