Marțipan
Marțipan ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru $11.47 pe portie, veți obține un fel principal care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 120g de grăsime, și un total de 2112 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Dacă aveți migdale albe, cuișoare, zahăr de cofetari și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până cuișoare ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Marțipan De Casă (Marțipan Fiert), marțipan de ciocolată , cum se face marțipan de ciocolată, și Marțipan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o mașină de tocat cafea electrică, măcinați migdalele albe în loturi mici într-o pulbere fină. Cerneti pulberea printr-o sita fina intr-un bol mare. Regrind orice particule de migdale rămase în sită. Într-un castron bateți albușurile de ou cu sarea până când sunt spumoase, bateți vanilia și amestecați amestecul în pulberea de migdale. Cerneti in 3 cani de zahar pentru cofetari, 1 cana la un moment dat, framantati amestecul impreuna in castron si Cerneti suficient din restul de 1 cana de zahar pentru a forma un aluat neted si flexibil (adaugati mai mult zahar daca aluatul este prea lipicios). Pătrundeți aluatul și înfășurați fiecare bucată strâns în folie. Pasta de marțipan se păstrează, răcită, într-un recipient etanș până la 8 săptămâni.;
Lucrați cu 1 bucată de marțipan la un moment dat, păstrând marțipanul rămas acoperit strâns. Scoateți o bucată de pastă de marțipan, formați-o într-o bilă netedă rulând-o între palme și modelați-o ușor în forma dorită. (Ștergeți mâinile ocazional cu o cârpă umedă.)
Pentru a obține textura citricelor, rotiți forma de marțipan peste o răzătoare sau o sită fină. O buclă mică de sârmă poate fi presată în partea din spate a celei mai groase părți a marțipanului dacă marțipanul este pentru agățare.
Lăsați marțipanul să se usuce pe foi de folie peste noapte și cu o perie mare de acuarelă moale înmuiată în colorantul alimentar, nuanțați-l după dorință. Dacă se dorește un efect de umbrire, adăugați al doilea strat de colorare înainte ca primul strat să se usuce.
Lăsați marțipanul să se usuce pe folie timp de 2 zile și cu o perie fină moale de culoare a apei înmuiată în colorantul alimentar adăugați orice detalii fine dorite. Murături din lemn, rupt în bucăți mici și colorate cu colorant alimentar, pot fi folosite pentru a forma tulpini de fructe. Cuișoarele pot fi folosite pentru a forma capătul înflorit al fructelor, cum ar fi merele și perele. Hârtia albă poate fi tăiată și colorată cu colorant alimentar pentru a forma frunzele pentru fructe sau pot fi folosite orice frunze mici.
După ce marțipanul a avut stratul final de colorant alimentar, lăsați-l să se usuce pe foi de folie timp de1 zi. Marțipanul se păstrează, răcit, într-un recipient etanș până la 8 săptămâni.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!