Marinada pentru pui este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 137 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această marinată. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sos de soia, sare, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Rețete similare sunt Tequila Lime Chicken Fajitas și Marea controversă a marinadei de pui, Cea Mai Bună Marinată De Pui, și Cea Mai Bună Marinată De Pui Vreodată.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați uleiul, sosul de soia, sosul Worcestershire, oțetul de vin și sucul de lămâie. Se amestecă praful de muștar, sarea, piperul și pătrunjelul. Utilizați pentru a marina puiul înainte de a găti după cum doriți. Cu cât marinezi mai mult, cu atât va avea mai multă aromă.