Marinada De Mentă

Marinada De Mentă
Marinada de mentă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 86 cenți pe porție, obțineți o marinată care servește 3. O porție conține 157 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, rădăcină de ghimbir, melasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Melasă de rodie și marinată de mentă, Filet de porc la grătar cu marinată de coriandru-mentă, și Cupcakes WINNER Mint Chocolate Chip și Fresh Mint Buttercream pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic; se amestecă bine. A se utiliza imediat sau a se păstra la frigider. Utilizați pentru a marina carnea de vită, carnea de porc sau mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista