Margarita Dip

Margarita Dip
Margarita Dip ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 86 de calorii, 1 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 12 și costă 25 de cenți per porție. Vă este adus de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este pe placul a 52 de bucătari și bucătari. Dacă aveți zahăr de cofetarie, suc de portocale, amestec de margarita și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 11%. Rețete similare includ Margarita" Dip, Margarita Fruit Dip și Margarita Pizza Dip (cu Burrata!!).

Instrucțiuni

1
Folosiți un mixer electric pentru a bate cremă de brânză moale, amestecul de margarita, sucul de portocale și zahărul de cofetă într-un castron mare, până la omogenizare. Îndoiți bine frișca în amestec. Acoperiți și răciți 1 oră pentru a se amesteca aromele înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Caramel, Tocate MăruntChipsuri De Caramel, Tocate Mărunt
Margarita MixMargarita Mix
Runde De Paine ScurteRunde De Paine Scurte
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțităCutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțită
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista