Manti (Ravioli turci cu sos de iaurt)

Manti (Ravioli turci cu sos de iaurt)
Manti (Ravioli turci cu sos de iaurt) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 201 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de usturoi, unt, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați TURCĂ MANTI, Găluște Turcești Manti, și Chiftele condimentate turcești cu sos de iaurt de rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați sare, mentă și ravioli. Gatiti timp de 3 pana la 5 minute pana cand ravioli plutesc in varf, apoi scurgeti si pastrati cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
MentăMentă
SareSare
3
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mic. Se amestecă boia de ardei și se menține cald în timp ce ravioli se gătesc. Se amestecă usturoiul în iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
RavioliRavioli
UntUnt
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Pentru a servi, așezați raviolele scurse pe un platou de servire sau pe farfurii individuale. Puneți iaurtul deasupra ravioli, apoi puneți untul de boia de ardei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
RavioliRavioli
UntUnt
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista