Reteta Curry de pui Mango este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4. O porție conține 340 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți gingerroot, piper cayenne, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aripi de pui Mango Habanero cu iaurt Curry Mango Dip, Mango Pui Curry, și Mango Chutney Pui Curry.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, călește ceapa și ardeiul roșu în ulei timp de 2-4 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați puiul, curry, ghimbirul, usturoiul, sarea și cayenne. Gatiti si amestecati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Pui întreg
Usturoi
Ghimbir
Pudră De Curry
Sare
3
Se amestecă mango, laptele de cocos și pasta de roșii; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.