Madeleine De Porumb Portocaliu-Rozmarin
Orange-Rosemary Cornbread Madeleines ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 120 și costă 3 cenți pe porție. O porție conține 24 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 14 minute. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, zară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Madeleine De Pâine De Porumb, Madeleine De Pâine De Porumb, și Madeleine de pâine de porumb cu praz și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Bateți împreună amestecul de făină de porumb, făina, 1/4 cană de zahăr, coaja de portocală și rozmarinul într-un castron mare.
Adăugați zară, unt topit și ouă.
Bateți împreună doar până se amestecă. Puneți aluatul în tigăi madeleine strălucitoare ușor unse, umplând trei sferturi pline.
Coaceți, în loturi, 16 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Scoateți imediat din tigăi.
Se servește fierbinte sau se răcește complet pe rafturi de sârmă (aproximativ 20 de minute) și se congelează în pungi de congelator din plastic cu fermoar până la 1 lună. Pentru a servi, aranjați cantitatea dorită de Madeleine pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 5 până la 6 minute sau până când se încălzește bine.