Madeleine De Porumb Portocaliu-Rozmarin

Madeleine De Porumb Portocaliu-Rozmarin
Orange-Rosemary Cornbread Madeleines ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 120 și costă 3 cenți pe porție. O porție conține 24 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 14 minute. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, zară, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Madeleine De Pâine De Porumb, Madeleine De Pâine De Porumb, și Madeleine de pâine de porumb cu praz și nuci pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună amestecul de făină de porumb, făina, 1/4 cană de zahăr, coaja de portocală și rozmarinul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
RozmarinRozmarin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați zară, unt topit și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
OuăOuă
4
Bateți împreună doar până se amestecă. Puneți aluatul în tigăi madeleine strălucitoare ușor unse, umplând trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeleineMadeleine
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Coaceți, în loturi, 16 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți imediat din tigăi.
7
Se servește fierbinte sau se răcește complet pe rafturi de sârmă (aproximativ 20 de minute) și se congelează în pungi de congelator din plastic cu fermoar până la 1 lună. Pentru a servi, aranjați cantitatea dorită de Madeleine pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 5 până la 6 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 14 m.
Porții120
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista