Linguini cu sos de scoici

Linguini cu sos de scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Linguini cu sos de scoici. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $1.47 pe portie. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, ouzo, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 291 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Linguini cu sos de scoici, Linguini cu sos de scoici, și Linguini Cu Sos De Scoică Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Deschideți cutia de scoici și strecurați sucul printr-o sită cu ochiuri fine căptușită cu un prosop de hârtie într-un castron. Puneți atât sucul, cât și scoicile deoparte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare sau o tigaie saut la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați ceapa tocată și bulbul de fenicul și presărați cu puțină sare. Se amestecă bine și se fierbe până devine translucid, aproximativ 4-5 minute. Nu le rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
4
Adăugați usturoiul tocat și saut-ul pentru încă un minut.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Adăugați ouzo (dacă utilizați) în tigaie și lăsați-l să fiarbă până se evaporă aproape complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuzoOuzo
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați pasta de roșii și amestecați bine pentru a acoperi legumele. Gatiti un minut sau doua. 4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
7
Adăugați roșiile zdrobite și sucul de scoici (strecurat din cutia de scoici) în oală, împreună cu o stropire de sare și zahăr. Amestecați bine, dați focul la foc mic și gătiți timp de 20 de minute. În timp ce sosul de roșii se gătește, încălziți o oală mare cu apă sărată pentru paste.Dacă doriți un sos neted în loc de gros, puneți sosul într-un blender și purificați-l până se omogenizează, apoi reveniți la oală.5 Când apa pentru paste fierbe, începeți să gătiți pastele linguini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu CoziCreveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați scoicile în coajă în vasul cu sos. Scufundați scoicile în sos. Creșteți temperatura vasului de sos până la fierbere scăzută sau la fierbere puternică. Ar trebui să dureze 3-5 minute pentru ca toate scoicile să se deschidă. Pe măsură ce scoicile se deschid, scoateți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Scoateți carnea de scoică din toate, cu excepția câtorva dintre cochilii pe care veți dori să le salvați pentru o garnitură. (Sau păstrați carnea de scoică în scoici, la alegerea dvs., doar găsim felul de mâncare mai ușor de mâncat dacă majoritatea scoicilor sunt deja din scoici.)6 când pastele sunt gata, scurgeți-le și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Adăugați scoicile conservate în sosul de paste și readuceți și scoicile vii în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
11
Adăugați frunzele de fenicul tocate și amestecați la combine.To serviți, turnați puțin sos în castron cu pastele și amestecați bine pentru a combina. Folosiți clești pentru a pune niște paste pe fiecare farfurie, adăugați deasupra o lingură mică de sos de scoici și garnisiți cu câteva dintre scoicile care sunt încă în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScoiciSos De Scoici
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista