Lime La Grătar-Creveți Teriyaki

Lime La Grătar-Creveți Teriyaki
Dacă aveți aproximativ 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, creveți la grătar Lime-Teriyaki ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 205 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 1,89 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre Japonez. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos teriyaki, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tacos de creveți Teriyaki cu iaurt de var Chili, Creveți Teriyaki La Grătar, și Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în sos de coriandru Lime.

Instrucțiuni

1
Combinați primele șapte ingrediente într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați creveți. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se dă la frigider timp de 1 oră, rotind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Scurgeți și aruncați marinada. Filetați creveții pe două frigarui de lemn din metal sau înmuiate. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți, acoperit, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ziata Sauvignon Blanc. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Ziata Sauvignon Blanc
Ziata Sauvignon Blanc
Un stand out vintage, 2013 a dat acest Sauvignon Blanc de eleganță uimitoare și puritate. Aromaticele Delicate de ulei de citrice, flori albe și caise duc la un palat luminos și concentrat, dar cu o notă de vâscozitate. Aromele de grapefruit alb, lemongrass, prune verzi, citrice, agrișe și caise proaspete susțin notele distinctive de cremă de lămâie. Finisajul său este lung, răcoritor și fruct înainte, cu personaje de caise care ies în evidență la final. Un vin irezistibil și îmbucurător, care se va împerechea cu o gamă largă de alimente și stări de spirit.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Revista