Legume la grătar cu ierburi
Legumele la grătar cu ierburi necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 54 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 27 de calorii, 2 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, ardei gras, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 76%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Legume la grătar cu ierburi, Legume la grătar cu ierburi și citrice și Legume la grătar marinate cu ierburi.
Instrucțiuni
Amestecați bulionul, cimbrul și piperul negru într-un castron mic.
Ungeți legumele cu amestecul de bulion.
Unge ușor grătarul și încălziți grătarul la mediu. Legumele la grătar timp de 10 minute sau până când sunt fragede, răsturnându-le o dată în timpul gătitului și periând des cu amestecul de bulion.