Lasagna cu fasole neagră

Lasagna cu fasole neagră
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă lasagnan cu fasole neagră. O porție conține 283 de calorii , 14 g de proteine și 15 g de grăsimi . Această rețetă servește 12 și costă 82 de cenți per porție. Funcționează bine ca fel principal foarte accesibil. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei jalapeno, fasole pinto, pudră de chili și ulei de canolan. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Cu un scor de 39% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lasagna cu fasole neagră , Lasagna cu fasole neagră și Lasagna cu fasole neagră .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa și ardeiul verde în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă roșiile, sarea, pudra de chili, chimenul și cayenne. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute. Se amestecă fasolea neagră și fasolea pinto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
Fasole PintoFasole Pinto
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Încălziți prin.
4
Într-un castron mare, combinați brânza ricotta, albușul de ou, pătrunjelul și jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Întindeți o treime din amestecul de fasole într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți cu jumătate din amestecul de brânză cheddar, tortillas și ricotta. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Prin TortPrin Tort
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Întindeți deasupra amestecul de fasole rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când devine clocotită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru lasagne. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Vinul, unul cu un impact important, prezinta un rosu rubiniu intens in tonalitate. La nas este complex, cu arome de fructe roșii, zmeură, mure și cireșe coapte, pe lângă notele sale de condimente și lemn dulce de la final. Aromele sunt coapte și dulci și sunt susținute de taninuri substanțiale, rotunde și ample în sprijinul structurii suple și catifelate. Lungă și persistentă, aciditatea sa tonică este o caracteristică clasică a Sangiovese cultivat la Badia a Passignano.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista