Lasagna Clasică

Lasagna Clasică
Lasagna clasică durează în jur 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 402 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de vită măcinată, cutii de brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Lasagna Clasică, Lasagna Clasică, și Lasagna Clasică.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți cârnații, carnea de vită, ceapa, morcovul și fulgii de piper la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Scurgere.
4
Adăugați roșiile, pasta de roșii, zahărul, oregano, busuiocul, sarea și 1/2 linguriță de piper; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 45 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Într-un castron mic, combinați ricotta, 1/2 cană parmezan, ou, pătrunjel și ardeiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Prin TortPrin Tort
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt, strat un sfert din tăiței, o treime din amestecul de ricotta, un sfert din sosul de carne și 1/2 cană de brânză mozzarella. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu restul de tăiței, sos și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Prin TortPrin Tort
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Se acoperă și se coace la 400 de euro timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se presara cu mozzarella ramasa; se coace, neacoperita, cu 10 minute mai mult sau pana cand un termometru citeste 160 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Ai putea încerca Casan Emma Vignalparco Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Vignalparco Chianti Classico Riserva
Casa Emma Vignalparco Chianti Classico Riserva
Roșu rubin intens cu reflexe violet. Intens, persistență, cu un miros bun de mure și coacăze. Palatul are o structură bună, prospețime și mineralitate, taninuri moi cu o persistență excelentă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Revista