Lasagna bietului om al mamei
Rețeta Lasagna bietul om al mamei ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Acest curs principal are 217 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 98 de cenți pe porție. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, tăiței largi, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Mama lui PBJ baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Se fierbe fidea până când fierte prin încă ferm la muscatura, aproximativ 5 minute; scurgere.
Gătiti carnea de vită măcinată și ceapa într-o tigaie mare la foc mediu, rupând carnea în bucăți în timp ce gătește, până când carnea de vită se rumeneste complet, aproximativ 10 minute.
Se amestecă în sosul de roșii; condimentează cu sare și piper negru.
Bateți crema de brânză într-un bol până se omogenizează. Amestecați brânza de căsuță, smântâna, ceapa verde și ardeiul verde în crema de brânză.
Strat jumătate de tăiței gătite în fundul vasului de copt pregătit; se acoperă cu amestecul de brânză, se lasă pe tăiței cu linguri și se întinde peste tăiței. Acoperiți cu jumătatea rămasă a tăiței și întindeți amestecul de carne deasupra într-un strat uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este bulbucată, aproximativ 40 de minute.