Kiddie Crunch Mix

Kiddie Crunch Mix
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Kiddie Crunch Mix. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână stafide acoperite cu ciocolată sau iaurt, biscuiți de ciocolată, covrigi și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Kiddie Crunch Mix, Puștiulică Kitty Miau Se Amestecă, și Mix De Gustări Munch & Crunch sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați toate ingredientele. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista