Ciocolată Arahide Clusters

Ciocolată Arahide Clusters
Clusterele de ciocolată cu arahide durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 219 calorii . Această rețetă servește 60. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, arahide prăjite, chipsuri de ciocolată cu lapte și alte câteva ingrediente, le puteți face. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15% . Acest scor este destul de prost. Încercați Ciocolata Arahide Clusters , Ciocolata Arahide Clusters și Ciocolata Arahide Clusters pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, la foc mic, gătiți și amestecați stratul de bomboane și chipsurile până se topesc și se omogenizează. Se răcește timp de 10 minute; se amestecă în alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Puneți cu linguri rotunjite pe foile de copt tapetate cu hârtie cerată. Dă la frigider până se întărește, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV ONEHOPE Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
NV ONEHOPE Brut
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, interesante care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.
DificultateGreu
Gata În15 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista