Judys Pizza Crust

Judys Pizza Crust
Judys pizza crusta ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 2142 calorii, 55g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o crustă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Dacă aveți oregano, sare de usturoi, drojdie cu creștere rapidă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Încercați Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, O excursie de o zi croată și "pizzan extra" (: Bruxelles Sprout, nuc & Pesto Pizzan pe crustă de grâu integral), și Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista