Peppered pui-și-creveți Jambalaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ardei gras, orez, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Jambalaya cu pui și creveți piperați, Pui și creveți Jambalaya, și Pui, creveți și șuncă Jambalaya.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați pui, kielbasa, ceapă și ardei grași; sotati 5 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cajun e în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Joyce Vineyards Albarino. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Joyce Vineyards Albarino
Vioi și oțel stil spaniol Albari este viu proaspete cu spori aromatice și aciditate racy. Crisp și răcoritoare cu tarta mere verzi, piersici albe și fructe citrice zesty, împreună cu sones umed, groapă de caise și o soluție salină gura de udare a face pentru o mare sipper de vară.