Jambalaya Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați

Jambalaya Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați Jambalayan cu conținut scăzut de carbohidrați. O porție conține 421 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,02 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei de măsline, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tortilla de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați, Pizza cu conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați, și Brownies Cu Dovlecei Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Palacio de Fefinanes Albarino cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
Arome varietale cu multe citrice fine și erbacee. Corpolent în gură, mătăsos și foarte proaspăt, combinând armonia aromelor cu eleganța și demnitatea.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista