Irish Cream Tiramisu

Irish Cream Tiramisu
Irish Cream Tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 257 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână cacao, cremă irlandeză baileys, mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Irish Cream Tiramisu, Baileys Irish Cream Tiramisu, și La maxim crema irlandeză cremă de ciocolată cremă de brânză brownies.

Instrucțiuni

1
Faceți cafeaua și lăsați-o să se răcească (pudra de espresso se amestecă destul de bine în apa la temperatura camerei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
CafeaCafea
ApăApă
2
Se amestecă cafeaua și ceașca de Baileys împreună într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scufundați degetele în acest lichid; lăsați-le să se înmoaie pe fiecare parte suficient pentru a deveni umede, dar nu umede. Căptușiți fundul unui vas de sticlă pătrat de 8 inci cu un strat de degete de doamnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
4
Separați ouăle, dar păstrați doar unul dintre albi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Bateți cele două gălbenușuri și zahărul împreună până când sunt groase și un galben mai pal, apoi pliați în restul de sfert de cană de Baileys și mascarpone pentru a face un amestec de moussey.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți albușul unic până când este gros și spumos; puteți face acest lucru manual cu o cantitate atât de mică. Îndoiți albușul de ou în mascarpone yolky, apoi întindeți jumătate din acest amestec deasupra stratului de ladyfingers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
MascarponeMascarpone
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Repetați cu un alt strat de degete înmuiate, apoi acoperiți cu amestecul de mascarpone rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
MascarponeMascarpone
8
Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l la frigider peste noapte. Când sunteți gata să serviți, împingeți cacao printr-o sită mică cu ochiuri fine pentru a prăfui partea superioară a tiramisuului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
SitaSita
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista