Ingredientul Secret (șofran): midii cu șofran și roșii
Ingredientul Secret (șofran): midii cu șofran și roșii este un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 427 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,34 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, roșii de struguri, șofran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ingredientul Secret (șofran): salată de vinete prăjite cu iaurt de șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Midii Negre Diva domestice cu șofran, roșii pentru copii și busuioc.
Instrucțiuni
Puneți midiile într-un castron mare plin cu apă, o mână mare de gheață și 2 linguri de făină universală. Lăsați midii să stea în lichid timp de 1 oră, pentru a dezgoli orice nisip.
Într-o tigaie largă cu laturile înalte, topiți untul la foc mediu.
Adăugați șalotele și saut-ul, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul, vinul sau apa și șofranul. Clătiți midiile și adăugați-le și roșiile în oală. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți oala, ridicați capul la mediu-înalt și gătiți până când toate midiile sunt larg deschise, 5 până la 7 minute.
Scoateți oala de pe foc și amestecați crema.
Se servește cu baghetă caldă crustă, sau chiar peste cuscus perlat simplu.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.