Homari spinoși la grătar cu sos Curry Bahamian

Homari spinoși la grătar cu sos Curry Bahamian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați homarii spinoși la grătar cu sos Curry Bahamian. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 517 calorii, 17g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Pentru $10.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte de nucă de cocos, frigarui de lemn, amestec de curry mesa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Cu Căpșuni Vegane Fără Gluten ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Homari la grătar cu sos de scufundare din Asia de Sud-Est, Homar de Pacific spinos la grătar, și Homari Maine La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați toate condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se transferă într-un recipient sigilat și se păstrează până la 1 lună.
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mediu la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ceapa și ghimbirul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă în Mesa Curry
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4
Se amestecă și se fierbe timp de 2 minute.
5
Adăugați vinul alb și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
6
Adăugați stocul de homar și laptele de nucă de cocos și gătiți până se reduce la jumătate, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. *
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De HomarStoc De Homar
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
7
Transferați amestecul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară într-o cratiță mică și se gătește la consistența sosului. Se condimentează cu miere, sare și piper, după gust și se pliază în cilantro. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
2
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați un prosop peste partea superioară a mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați la viteză mare până la netezire.
1
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Într-o oală prevăzută cu o inserție de abur, aburiți cozile de homar până când abia încep să devină opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scoateți cozile din abur, periați cu uleiul și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Așezați 2 frigarui, pe lungime, în fiecare coadă, astfel încât cozile să se întindă plat pe grătar. Grătați carnea cu fața în jos timp de aproximativ 10 minute sau până când este marcată și doar gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se servește cu sosul Curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry

Ingrediente

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Pe nas există arome florale, fumoase și minerale. Odată îmbătrânit, există și o aromă flinty, precum și note de condimente, polen și miere. Finețea, delicatețea și mineralitatea caracterizează acest vin. Inițial este blând în gură, dar mai târziu devine mai puternic și apoi menține această forță.Beți cu pește și păsări de curte în sos alb, crustacee și foie gras.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista