Holiday Punch II

Holiday Punch II
Rețeta Holiday Punch II poate fi făcută în aproximativ 10 minute. Această rețetă servește 32 și costă 35 de cenți pe porție. Această băutură are 54 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 175 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de ananas, bere de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încearcă Punch De Vacanță, Punch De Vacanță, și Punch De Vacanță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un recipient mare, amestecați zahărul, sucul de afine, sucul de ananas și extractul de migdale. Se da la frigider 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Suc De AnanasSuc De Ananas
Extract De MigdaleExtract De Migdale
ZahărZahăr
2
Pentru a servi, turnați amestecul de suc într-un bol cu pumn. Se amestecă ginger ale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
SucSuc
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista