Halibut Copt De 10 Minute Cu Sos De Usturoi-Unt

Halibut Copt De 10 Minute Cu Sos De Usturoi-Unt
Halibutul copt de 10 Minute cu sos de usturoi-unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 324 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Linguine De Creveți De 15 Minute Cu Sos De Unt De Usturoi De Lămâie, Lingcod la cuptor cu sos de unt de lămâie-usturoi, și Cod Ling la cuptor cu sos de unt de lămâie-usturoi.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista