Gulaș de porc cu măr și ceapă

Gulaș de porc cu măr și ceapă
Gulașul de porc cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 859 calorii. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere tulbure, mere, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mere și ceapă pentru a servi cu carne de porc, Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere, și Cotlet De Porc De Ceapă Și Măr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante; îndepărtați cu o lingură pliată. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie, se adaugă la picăturile de slănină fierbinte și se lasă carnea să formeze o crustă rumenită. Întoarceți carnea de porc, gătiți până când cealaltă parte este rumenită și apoi sfărâmați carnea de porc cu o lingură de lemn. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
În timp ce carnea de porc se rumenesc, curățați și tocați merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Se adaugă la carnea de porc împreună cu cimbru, ardei chile, ceapă și frunze de dafin și se amestecă pentru a se înmuia, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Adăugați ardeiul, coriandrul și chimenul și amestecați timp de 1 minut. Întoarceți slănina în tigaie și adăugați bulionul de pui, cidrul și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se îngroașă și carnea de porc este fragedă (pentru umărul tăiat manual).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați puțin mai mult stoc sau apă dacă gulașul se usucă prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Pentru a servi, gătiți tăiței și aruncați cu unt. Se amestecă mărarul și pătrunjelul. Umpleți bolurile de servire cu tăiței și o oală de gulaș. Se acoperă cu brânza și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista