Grătar de pui asiatic

Grătar de pui asiatic
Asian Chicken Grill este un fel principal care servește 2. Pentru 2,14 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 360 de calorii , 31 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de portocale, jumătăți de piept de pui, chifle pentru hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Încercați Cum să gătiți pui la grătar pe plită (metoda cu tigaie ușoară) , coaste asiatice condimentate (afumat la grătar) și burger asiatic de pui cu maionă picant și lemongrass și salată asiatică murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Pune deoparte 1/4 cană pentru ungerea puiului; se acopera si se da la frigider. Toarnă pieptul de pui la 3/8 inci. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire
Creveți ColosaliCreveți Colosali
Echipamente pe care le vei folosi
Coajă Suplimentară De LămâieCoajă Suplimentară De Lămâie
2
Puneți într-o pungă de plastic resigilabilă; turnați marinada rămasă peste pui. Sigilați punga și dați la frigider peste noapte. Aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Creveți ColosaliCreveți Colosali
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Prăjiți puiul, descoperit, la foc mediu, timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când sucul de pui curge limpede, ungând de mai multe ori cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Creveți ColosaliCreveți Colosali
Echipamente pe care le vei folosi
Praz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat SubtirePraz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat Subtire
4
Serviți pe chifle cu salată verde și roșii dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
(12 Număr) Chifle Hawaiane(12 Număr) Chifle Hawaiane

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Schmitt Sohne Riesling Spatlese cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Schmitt Sohne Riesling Spatlese
Schmitt Sohne Riesling Spatlese
Acest Riesling complet copt are arome de fructe extrem de extrase de caise și piersici, cuplate cu suficientă aciditate pentru a-i oferi o senzație de gură fermă și suculentă. Excelent în sine sau pentru a completa brânzeturile moi sau cu filă albastră, mâncărurile mai bogate cu sosuri și mâncăruri asiatice. Alcool: 7,5-8,5% în volum
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista