Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie
Rădăcină de bere granit cu rădăcină de bere Gelee și vanilie Panna Cotta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 314 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rădăcină de bere Tras de carne de porc în șalotă-rădăcină de bere Jus cu ceapa picant și Jalapeno Creme Fraiche, Vanilla Bean Rădăcină De Bere Plutește, și Băutură De Vanilie Rădăcină De Bere Float - Low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti gelee: turnați 1/2 sticlă de bere rădăcină într-un bol de dimensiuni medii și presărați gelatina deasupra. Se lasă să înflorească timp de 5 minute. Încălziți ușor restul de 1/2 sticlă de bere rădăcină într-o oală până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Adăugați berea de rădăcină de gelatină la berea de rădăcină fierbinte și amestecați împreună.
Adăugați sticla rămasă de bere rădăcină.
Se toarnă 3 uncii în fundul a 8 pahare și se răcește până se fixează, aproximativ 15 minute.
Pentru a face Panna Cotta, turnați laptele într-un bol de dimensiuni medii și presărați gelatina deasupra și lăsați să înflorească 5 minute. Într-o oală, adăugați smântâna și fasolea de vanilie răzuită, dați la fiert, opriți focul și lăsați să se odihnească 10 minute.
Se adaugă zahărul și se încălzește până se dizolvă. Se strecoară amestecul printr-o sită și se amestecă amestecul cald în amestecul de gelatină. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Se toarnă 4 uncii în fiecare pahar deasupra gelului de bere rădăcină și se răcește până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Pentru a face granitul, turnați berea rădăcină într-un vas rezistent la congelator, aproximativ 4 pe 8 inci.
Așezați vasul în congelator și răzuiți cu o furculiță la fiecare 1/2 oră, până când este înghețat.
Pentru a servi, scoateți granitul și așezați deasupra panna Cotta și Gelee de bere rădăcină.