Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie

Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie
Rădăcină de bere granit cu rădăcină de bere Gelee și vanilie Panna Cotta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 314 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rădăcină de bere Tras de carne de porc în șalotă-rădăcină de bere Jus cu ceapa picant și Jalapeno Creme Fraiche, Vanilla Bean Rădăcină De Bere Plutește, și Băutură De Vanilie Rădăcină De Bere Float - Low Carb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti gelee: turnați 1/2 sticlă de bere rădăcină într-un bol de dimensiuni medii și presărați gelatina deasupra. Se lasă să înflorească timp de 5 minute. Încălziți ușor restul de 1/2 sticlă de bere rădăcină într-o oală până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați berea de rădăcină de gelatină la berea de rădăcină fierbinte și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați sticla rămasă de bere rădăcină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
4
Se toarnă 3 uncii în fundul a 8 pahare și se răcește până se fixează, aproximativ 15 minute.
5
Pentru a face Panna Cotta, turnați laptele într-un bol de dimensiuni medii și presărați gelatina deasupra și lăsați să înflorească 5 minute. Într-o oală, adăugați smântâna și fasolea de vanilie răzuită, dați la fiert, opriți focul și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se adaugă zahărul și se încălzește până se dizolvă. Se strecoară amestecul printr-o sită și se amestecă amestecul cald în amestecul de gelatină. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Se toarnă 4 uncii în fiecare pahar deasupra gelului de bere rădăcină și se răcește până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
8
Pentru a face granitul, turnați berea rădăcină într-un vas rezistent la congelator, aproximativ 4 pe 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
9
Așezați vasul în congelator și răzuiți cu o furculiță la fiecare 1/2 oră, până când este înghețat.
10
Pentru a servi, scoateți granitul și așezați deasupra panna Cotta și Gelee de bere rădăcină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista