Gnocchi la cuptor cu pui
Rețeta de Gnocchi coapte cu pui ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 569 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 50 ar spune că a lovit la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de spanac pentru copii, parmezan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi-Tigaie De Gnocchi De Pui, Gnocchi coapte cu șuncă și brânză, și Gnocchi Coapte Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 425 grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Transferați pe o farfurie și ștergeți tigaia.
Topiți untul în tigaie la foc mediu; adăugați făina și gătiți, amestecând, 3 minute.
Bateți laptele și bulionul de pui până se omogenizează; se fierbe, amestecând constant, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Bateti in 1/2 lingurita de sare si nucsoara.
Adăugați puiul, ciupercile, gnocchiul și spanacul în sos și amestecați până se acoperă și spanacul se ofilește.
Presărați parmezanul, transferați tigaia în cuptor și coaceți până la barbotare, aproximativ 20 de minute. Porniți broilerul; se fierbe până se rumenesc ușor deasupra, încă aproximativ 3 minute.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.