Gnocchi de scorțișoară cu lapte cu sos de lămâie și parmezan
Reteta lapte scorțișoară Gnocchi cu lamaie si parmezan sos ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 149g de grăsime, și un total de 1723 calorii. Dacă aveți cartofi, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 50%. Încearcă Gnocchi în sos de usturoi Parmezan, Gnocchi în sos de usturoi Parmezan, și Gnocchi în sos de usturoi Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală mare, gătiți cartofii până se înmoaie în apă clocotită și sărată.
Odată fierte, scurgeți-le și treceți-le printr-un ricer.
Adăugați untul și gălbenușurile de ou și amestecați bine.
Așezați amestecul de cartofi într-o cratiță și adăugați scorțișoara, nucșoara, sarea și piperul și gătiți amestecul la foc mediu până se formează o consistență asemănătoare aluatului. Când este gătit, scoateți-l de pe foc și lăsați amestecul să se răcească.
Pentru a face cojile de lămâie confiate, îndepărtați pielea de la lămâi, având grijă să nu obțineți miezul alb.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță și adăugați cojile de lămâie. Gatiti pana cand cojile sunt fierte si lichidul este siropos, aproximativ 45 de minute.
Pentru sosul de smântână, combinați toate ingredientele și aduceți la fierbere. Reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 5 minute.
Încălziți o oală mare de ulei de floarea soarelui la 360 de grade F.
Așezați amestecul de gnocchi răcit într-o pungă de conducte și scoateți formele de gnocchi de 1 inch. Aruncați gnocchi - urile în pesmet și prăjiți adânc timp de 2 minute.
Pentru a servi, puneți sosul pe baza fiecărei farfurii, așezați gnocchi deasupra și garnisiți cu coaja de lămâie confiată.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu un indiciu de violet. Notele de prune, violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu pe palat, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finisajul lung este îngropat în fructe.Un vin versatil, cel mai bine servit la 64 CP, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.