Gnocchi cu sparanghel și Pancetta
Gnocchi cu sparanghel și Pancetta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, gnocchi ambalate în vid, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Gnocchi cu sparanghel și Pancetta, Pesto De Mazăre Dulce Și Gnocchi Pancetta, și Gnocchi La Cuptor Cu Pesto, Mazăre Și Pancetta.
Instrucțiuni
Gatiti gnocchi conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți într-un colizor peste un bol, rezervând 1/4 cană lichid de gătit. Păstrați cald.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă pancetta; se sotează 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Transferați pe un prosop de hârtieplacă învelită.
Adăugați șobolani și sparanghel în tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă usturoiul; sotati 1 minut.
Adăugați gnocchi, pancetta, lichid de gătit rezervat, suc, sare și piper în tigaie; gătiți 1 minut.