Glazură De Ouă

Glazură De Ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați glazura de ouă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 252 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 29 de cenți pe porție. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă, Fursecuri cu ouă cu cremă de unt glazură de ouă, și Tort rafinat Bundt Eggnog cu glazură Eggnog pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți bătătorul și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.Întoarceți mixerul la mediu scăzut, adăugați treptat zahărul pudră și bateți până se combină, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
2
Adăugați ingredientele rămase și bateți până când glazura este foarte aerisită și amestecată bine, aproximativ 2 minute. Utilizați imediat pentru a îngheța cookie-urile sau cupcakes-urile sau păstrați-le acoperite în frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
OcaziiCrăciun
Revista