Glazură De Ciocolată Bourbon

Reteta glazura de ciocolata Bourbon se poate face în aproximativ 15 minute. Această glazură are 1090 calorii, 3G de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare kosher, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Cupcakes de ciocolată Bourbon cu glazură de unt de ciocolată și glazură de Bourbon, George Caramelin: Cupcakes cu scorțișoară de ciocolată cu glazură de Bourbon de fasole de vanilie, sos de caramel Bourbon și nuci pecan confiate, și Tort De Ciocolată Bourbon Cu Glazură De Pralină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Bateți untul și maioneza într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, la înălțime până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 până la 4 minute. Cu mixerul la foc mic, turnați încet ciocolata topită. Continuați să amestecați la viteză mică până când toată ciocolata este încorporată, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Opriți mixerul și adăugați 1 cană de zahăr.
Se amestecă la minim pentru a combina. Opriți-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Repetați până când tot zahărul a fost încorporat.
Adăugați bourbonul și sarea și continuați să bateți până când glazura este netedă și se luminează ușor la culoare, 2 până la 3 minute.
A se utiliza imediat sau a se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 4 ore sau la frigider până la 1 săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de a utiliza glazura răcită.