Gem De Trandafir De Zmeură

Gem De Trandafir De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați dulceața de trandafir de zmeură. Această rețetă face 45 de porții cu 63 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceai de trandafiri, suc de la 1 lămâie, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fleacuri de zmeură și trandafir, Zmeură-Trandafir Gin Rickey, și Sfeclă murată de trandafiri și zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o placă mică de sticlă în congelator. Pregătiți Conservatorul de apă clocotită și sterilizați 5 borcane cu jumătate de halbă fierbându-le timp de zece minute. Spălați capacele și inelele și aduceți la foc mic într-o cratiță separată, mică, cu apă. Opriți focul și lăsați borcanele, capacele și inelele să stea în apă fierbinte până când aveți nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Ciupiți petalele din mugurii ceaiului de trandafir chinezesc. Strângeți petalele și lăsați în urmă frunzele verzi și Centrul fibros al fiecărei flori. Veți avea nevoie de aproximativ 5 linguri de petale, în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
3
Într-o cratiță nereactivă, amestecați împreună zahărul, fructele de pădure, sucul de lămâie și petalele de trandafir și lăsați să se macereze până când petalele au absorbit puțin lichid și nu se mai simt uscate. Aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Continuați să gătiți până când se înregistrează 220 F pe o bomboană sau un termometru de citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Odată ce gemul a ajuns la 220 km F, reduceți focul la minim și testați setul punând o linguriță de gem pe farfuria răcită din congelator. Dacă, pe măsură ce gemul se răcește, formează o suprafață piele și dezvoltă un grad de soliditate, continuați. Dacă încă pare destul de curgător, întoarceți căldura la mediu-mare și gătiți încă câteva momente pentru a permite evaporarea mai multă umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
6
Când gemul a atins consistența dorită, opriți focul și îndepărtați orice spumă cu o lingură. Puneți gemul în borcane pregătite, lăsând un sfert de centimetru de spațiu pentru cap. Ștergeți jantele capacelor borcanului cu o bucătărie curată sau un prosop de hârtie și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
PolonicPolonic
7
Așezați borcanele sigilate înapoi în fierbătorul de conserve. Când se adaugă toate borcanele, asigurați-vă că nivelul apei curăță capacele borcanului cu cel puțin un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
8
Adăugați mai multă apă dacă este necesar și, la foc mare, aduceți apa înapoi la fierbere. Odată ce apa fierbe, setați un cronometru timp de zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
9
După zece minute, opriți focul și lăsați borcanele să stea în apă timp de cinci minute suplimentare. Apoi, folosind un dispozitiv de ridicare a borcanelor, scoateți borcanele într-un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Odată ce borcanele au ajuns la temperatura camerei, îndepărtați inelele și testați dacă toate capacele s-au sigilat corect. Dacă nu s-au sigilat, păstrați-le în frigider. Etichetați și depozitați borcanele sigilate într-un loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții45
Scor De Sănătate1
Revista