Gazpacho
Gazpacho este un fără gluten, primar și întreg 30 supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 138 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 156 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de oțet de vin, ceapă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare includ Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați aproximativ castraveții, ardeii grași, roșiile și ceapa roșie în cuburi de 1 inch. Puneți fiecare legumă separat într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel și pulsați până când este tocată grosier. Nu supraprocesați!
După ce fiecare legumă este procesată, combinați-le într-un castron mare și adăugați usturoiul, sucul de roșii, oțetul, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Se amestecă bine și se răcește înainte de servire. Cu cât gazpacho stă mai mult, cu atât se dezvoltă mai multe arome.