Gatiti cartea: Quinoa cu ierburi Chimichurri

Gatiti cartea: Quinoa cu ierburi Chimichurri
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Gatiti cartea: Quinoa cu ierburi Chimichurri ar putea fi o reteta excelenta de incercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel cu frunze plate, scallions, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancettan si ierburi mixte, Gatiti cartea: salata de porumb si Quinoa la gratar, și Gatiti cartea: PBJ.

Instrucțiuni

1
Combinați quinoa și 2 căni de apă într-o cratiță de dimensiuni medii și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic, acoperiți tigaia și gătiți până când lichidul a fost absorbit, 10 până la 15 minute. Boabele trebuie să fie moi și translucide, cu inelul germinal vizibil de-a lungul marginii exterioare a fiecărui Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați quinoa într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți uleiul și oțetul împreună și aruncați cu quinoa cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați pătrunjelul, oregano, jalapeincroximo, usturoiul, coaja de portocală și sarea și piperul. Aruncați, folosind o furculiță pentru a menține boabele pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
5
Presărați scallions deasupra și serviți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista