Gatiti cartea: Quinoa cu ierburi Chimichurri

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Gatiti cartea: Quinoa cu ierburi Chimichurri ar putea fi o reteta excelenta de incercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel cu frunze plate, scallions, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancettan si ierburi mixte, Gatiti cartea: salata de porumb si Quinoa la gratar, și Gatiti cartea: PBJ.
Instrucțiuni
Combinați quinoa și 2 căni de apă într-o cratiță de dimensiuni medii și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic, acoperiți tigaia și gătiți până când lichidul a fost absorbit, 10 până la 15 minute. Boabele trebuie să fie moi și translucide, cu inelul germinal vizibil de-a lungul marginii exterioare a fiecărui Bob.
Transferați quinoa într-un castron.
Bateți uleiul și oțetul împreună și aruncați cu quinoa cât este încă cald.
Adăugați pătrunjelul, oregano, jalapeincroximo, usturoiul, coaja de portocală și sarea și piperul. Aruncați, folosind o furculiță pentru a menține boabele pufoase.
Presărați scallions deasupra și serviți la temperatura camerei.