Gatiti cartea: oua Pocate in sos de rosii pe cuscus cu Oregano si patrunjel
Gatiti cartea: ouăle Pocate în sos de roșii pe cuscus cu Oregano și pătrunjel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 346 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: 'somon prăjit cu fenicul, pătrunjel și roșii, Gatiti cartea: Paste cu patrunjel si sos de nuc prajit, și Gătiți Cartea: Șuncă Tradițională Irlandeză, Varză Și Sos De Pătrunjel.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță largă sau o tigaie adâncă la foc mic și adăugați 1 lingură de ulei. Când este subțiată și parfumată, adăugați ceapa și transpirați-o la foc mic până când bucățile sunt translucide.
Adăugați usturoiul și condimentați cu sare și amestecați-le timp de aproximativ un minut. Se sfărâmă în oregano și se macină o cantitate generoasă de piper negru peste tot. Se amestecă acest lucru la foc mic încă un minut sau două.
Adăugați roșiile și sucurile lor în tigaie, rupând roșiile cu o spatulă. Creșteți căldura pentru a crea bule mici la margini, apoi reduceți căldura pentru a menține un foc constant și lent timp de 10 până la 15 minute.
Încălziți 1 lingură din uleiul de măsline rămas într-o cratiță la foc mediu, iar când este fierbinte, adăugați cuscusul. Amestecați-l în ulei; adăugați 1 1/3 căni de apă și sare după gust. Acoperiți tigaia și gătiți până când toată apa este absorbită, aproximativ 8 minute. Descoperiți și pufați boabele de cuscus cu două furculițe.
Crăpați ouăle pe rând în sosul de roșii care fierbe, distanțându-le uniform în jurul tigaiei.
Presărați brânza rasă pe suprafață și acoperiți tigaia. Braconați ouăle timp de 10 minute la foc mediu-mic, sau până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt cremoase.
Pe măsură ce ouăle se gătesc, faceți crutoane: folosind o tigaie din fontă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline și prăjiți crutoanele la foc mediu-mare până când sunt crocante și aurii pe toate părțile, întorcându-le după cum este necesar.
Scoateți-le pe un prosop de hârtie pentru a le scurge.
Pentru a servi, umpleți bolurile puțin adânci cu cuscusul, apoi lingurați puțin sos de roșii și unul dintre ouă.
Adăugați mai multă sare după gust; împrăștiați crutoanele și pătrunjelul tocat deasupra.