Gatiti cartea: oua Pocate in sos de rosii pe cuscus cu Oregano si patrunjel

Gatiti cartea: oua Pocate in sos de rosii pe cuscus cu Oregano si patrunjel
Gatiti cartea: ouăle Pocate în sos de roșii pe cuscus cu Oregano și pătrunjel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 346 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: 'somon prăjit cu fenicul, pătrunjel și roșii, Gatiti cartea: Paste cu patrunjel si sos de nuc prajit, și Gătiți Cartea: Șuncă Tradițională Irlandeză, Varză Și Sos De Pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță largă sau o tigaie adâncă la foc mic și adăugați 1 lingură de ulei. Când este subțiată și parfumată, adăugați ceapa și transpirați-o la foc mic până când bucățile sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și condimentați cu sare și amestecați-le timp de aproximativ un minut. Se sfărâmă în oregano și se macină o cantitate generoasă de piper negru peste tot. Se amestecă acest lucru la foc mic încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați roșiile și sucurile lor în tigaie, rupând roșiile cu o spatulă. Creșteți căldura pentru a crea bule mici la margini, apoi reduceți căldura pentru a menține un foc constant și lent timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Încălziți 1 lingură din uleiul de măsline rămas într-o cratiță la foc mediu, iar când este fierbinte, adăugați cuscusul. Amestecați-l în ulei; adăugați 1 1/3 căni de apă și sare după gust. Acoperiți tigaia și gătiți până când toată apa este absorbită, aproximativ 8 minute. Descoperiți și pufați boabele de cuscus cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Crăpați ouăle pe rând în sosul de roșii care fierbe, distanțându-le uniform în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Presărați brânza rasă pe suprafață și acoperiți tigaia. Braconați ouăle timp de 10 minute la foc mediu-mic, sau până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Pe măsură ce ouăle se gătesc, faceți crutoane: folosind o tigaie din fontă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline și prăjiți crutoanele la foc mediu-mare până când sunt crocante și aurii pe toate părțile, întorcându-le după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
CrutoaneCrutoane
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți-le pe un prosop de hârtie pentru a le scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Pentru a servi, umpleți bolurile puțin adânci cu cuscusul, apoi lingurați puțin sos de roșii și unul dintre ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați mai multă sare după gust; împrăștiați crutoanele și pătrunjelul tocat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista