Full House: Cupcakes De Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită

Full House: Cupcakes De Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită
Full House: prajiturele de nucă de cocos, lamaie caș de umplere, nucă de cocos-lamaie Buttercream glazura, nucă de cocos prăjită ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 628 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, coajă de lămâie, extract de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos, Tort de nucă de cocos prăjită cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt, și Cupcakes de nucă de cocos cu glazură de unt de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie cu brioșe cu 15 garnituri de cupcake de dimensiuni obișnuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un bol mediu de amestecare, cernem împreună făina de tort, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Făină De TortFăină De Tort
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Bateți bine împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
În vasul unui mixer cu suport electric cu atașamentul de măturică, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr și bateți până când albușurile de ouă formează o bezea moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Scoateți amestecul de albus de ou din vasul de amestecare și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Folosind atașamentul cu zbaturi, cremă împreună untul și restul de 1 cană de zahăr. Răsturnați părțile laterale ale bolului și adăugați făina și laptele de nucă de cocos, alternând între cele două, începând și terminând cu făina. După ce s-a adăugat toată făina, amestecați până se omogenizează. Răzuiește părțile laterale și bate în amestecul de albus de ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Umpleți garniturile de cupcake cu două treimi pline și coaceți până când blaturile se rumenesc și cupcakes-urile sunt coapte, aproximativ 25 de minute. Rotiți tăvile pentru cupcake la jumătatea procesului de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Pentru cașul de lămâie: într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde, bateți împreună zahărul și ouăle. Se amestecă untul, coaja de lămâie și sucul de lămâie și se amestecă până se omogenizează. Cuptorul cu microunde este ridicat timp de 1 minut și se amestecă. Repetați de 5 ori sau până la grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Pentru crema de unt: în vasul unui mixer electric cu suport folosind atașamentul cu palete, cremați untul până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul pudră și bateți până se omogenizează. Bateți extractele și coaja de lămâie și bateți până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Pentru nucă de cocos: în timp ce cupcakes se coace, întindeți nuca de cocos mărunțită pe o tigaie și prăjiți și până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
A asambla: odată ce cupcakes-urile sunt reci, scoateți mijlocul fiecărui cupcake și umpleți generos cu cașul de lămâie. Umpleți o pungă de patiserie echipată cu vârful de patiserie dorit cu cremă de unt de nucă de cocos-lămâie. Pipe crema de unt peste partea de sus a fiecărui cupcake și se presară cu nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista