Fulgi De Ovăz Cu Vanilie De Cireșe

Fulgi De Ovăz Cu Vanilie De Cireșe
Cherry Vanillan fulgi de ovăz ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție conține 268 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,07 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte procentual, gem de cireșe, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Cherry Vanillan Overnight Ovaz, Cherry Vanillan Overnight Ovaz, și Cherry Vanillan Overnight Ovaz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți apă, ovăz, sare și cireșe într-o cratiță de dimensiuni medii. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 5 minute pentru ovăzul de modă veche sau 1 minut pentru ovăzul de gătit rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc. Se amestecă extractul de vanilie și gemul de cireșe. Puneți în boluri de servire și turnați 2 linguri de lapte peste fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Gem De CireșeGem De Cireșe
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista