Fudge cu unt de arahide

Fudge cu unt de arahide
Fudge cu unt de arahide este o rețetă fără gluten cu 100 de porții. O porție conține 62 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 14 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cacao, unt, chipsuri de unt de arahide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare includ Fudge cu unt de arahide și vegan și sănătos, macaroane cu covrigi învolburate cu unt de arahide și pâine cu unt de arahide încolțită și stratificată cu Nutella {tort cu unt de arahide}.

Instrucțiuni

1
Aliniați un 13-in. x 9-in. tava cu folie si unge folia cu 1 lingurita de unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, smântâna, cacao, siropul de porumb, sarea și untul rămas. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Gătiți la foc mediu-mic, fără a amesteca, până când un termometru pentru bomboane indică 234 ° (etapa cu minge moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc; se amestecă crema de marshmallow, untul de arahide și 1 pachet chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4
Cu un mixer manual, bateți până când amestecul începe să-și piardă din luciu, aproximativ 6-8 minute. Îndoiți chipsurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Se toarnă în tava pregătită. Se da la frigider pentru 2 ore sau pana se intareste.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Folosind folie, scoateți fudge-ul din tavă. Aruncați folia; tăiați fudge în 1 inch. pătrate. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Fudge funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții100
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista