Friptura Espresso cu dovlecei coapte și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 853 calorii, 67g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 163 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți rozmarin, friptură de flanc, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de mușchi și cartofi copți, Zucchini Cartofi De Două Ori Coapte, și Friptură de flanc cu cartofi de două ori copți.
Instrucțiuni
1
Combinați uleiul de măsline, rozmarinul, Worcestershire, muștarul, oțetul, piperul negru, Espeleta, scorțișoara, usturoiul, espresso-ul și șalotele într-un vas superficial sau o pungă mare de depozitare a alimentelor din plastic. Întoarceți friptura în marinată și dați-o la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Poate Dieta Sifon
1 Cană Alune Măcinate Fin
Tri-tips, Tuns
Gât De Pui
şalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Încălziți broilerul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare. Gatiti friptura de flanc aproximativ 12 minute, rotind o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
3
Lăsați friptura să se odihnească 5 până la 10 minute, apoi feliați bobul în felii groase de 1/2 inch. Se îmbracă cu suc de lămâie, pătrunjel și se presară cu puțină sare pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Pentru dovlecei și cartofi: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Turnați jumătate din roșii într-o caserolă și rupeți-le puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
6
Presărați niște cimbru peste ele și stropiți cu ulei de măsline. Se acoperă cu un strat de dovlecei și se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu cartofii și se condimentează cu sare și piper, niște rozmarin, se presară usturoi, niște ceapă, un strop de ulei de măsline și niște brânză rasă. Repetați straturile până când consumați toate legumele și coaceți până când se rumenesc și se rumenesc și cartofii sunt fragede, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Gât De Pui
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Sos De Afine, Pentru Servire
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Obțineți lista de cumpărături a lui Rachael pentru rețetele acestui episodaici.
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.