Friptură De Flanc, Rucola Și Salată De Cartofi

Friptură De Flanc, Rucola Și Salată De Cartofi
Friptura de flanc, rucola și salata de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 45 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cartofi, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 44 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Friptură de flanc și salată de rucola, Friptură De Flanc Cu Salată De Rucola De Naut, și Friptură de flanc marinată cu rucola de lămâie și salată Feta din cartea de bucate din grădina bucătăriei.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 44 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista