Friptură de flanc la grătar și legume balsamice

Friptură de flanc la grătar și legume balsamice
Friptura de flanc la grătar și legumele balsamice este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 399 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare și piper kosher, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Friptură de flanc cu legume saut și vinaigretă balsamică rapidă, Friptură de flanc Balsamic și usturoi la grătar, și Friptură Asiatică La Grătar Cu Legume.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare. Condimentează friptura cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Grătar la coacerea dorită, 4 până la 5 minute pe parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Între timp, periați ambele părți ale vinetelor și ardeilor cu 3 linguri de ulei. Condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătiți până se înmoaie, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Într-un castron mic, combinați uleiul rămas, oțetul, usturoiul și pătrunjelul. Împărțiți friptura și legumele între farfurii individuale. Puneți sosul peste legume sau serviți pe lateral.Bacsis: pentru a servi această masă unei mulțimi, dublați rețeta și faceți-o cu câteva ore înainte. Se da la frigider, apoi se serveste la temperatura camerei. Puteți folosi resturile în sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VineteVinete
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SosSos
FripturăFriptură
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista