Friptură de flanc la grătar și legume balsamice
Friptura de flanc la grătar și legumele balsamice este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 399 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare și piper kosher, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Friptură de flanc cu legume saut și vinaigretă balsamică rapidă, Friptură de flanc Balsamic și usturoi la grătar, și Friptură Asiatică La Grătar Cu Legume.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare. Condimentează friptura cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Grătar la coacerea dorită, 4 până la 5 minute pe parte pentru mediu-rar.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Între timp, periați ambele părți ale vinetelor și ardeilor cu 3 linguri de ulei. Condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătiți până se înmoaie, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Într-un castron mic, combinați uleiul rămas, oțetul, usturoiul și pătrunjelul. Împărțiți friptura și legumele între farfurii individuale. Puneți sosul peste legume sau serviți pe lateral.Bacsis: pentru a servi această masă unei mulțimi, dublați rețeta și faceți-o cu câteva ore înainte. Se da la frigider, apoi se serveste la temperatura camerei. Puteți folosi resturile în sandvișuri.