Friptură De Ardei

Friptură De Ardei
Friptura de ardei este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 308 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de mușchi de vită, roșii hunt ' s sport, sos de soia lite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, și Friptură Vegană De Ardei Gras (Alias Piper Fals).

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista