Friptura argentiniană la grătar este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 531 calorii, 50g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $5.85 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Dacă aveți la îndemână friptură de fustă, fulgi de piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură De Flanc Umplută Argentiniană, Friptură la grătar și ouă în stil argentinian, și Friptură argentiniană cu sos de pătrunjel: Carne y Chimichurri.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la înălțime sau preîncălziți o tigaie cu grătar crestat până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Frecați fripturile cu uleiul de măsline și condimentați-le cu sare. Grătiți fripturile timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru un mediu-rar până la mediu sau mai lung pentru mediu-bine sau bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se servește cu sos Chimichurri
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
4
Pentru a face Chimichurri, așezați oțetul, sucul de lămâie, pătrunjelul, oregano și usturoiul într-un blender și piure. Cu motorul pornit, adăugați uleiul de măsline, amestecând până când sosul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați fulgii de ardei roșu și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
6
Se pune într-un recipient etanș și se dă la frigider până la 1 zi.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent.