Fripturi Stroganoff

Fripturi Stroganoff
Fripturile Stroganoff durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 930 calorii, 59G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 71 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, cremă acrită de carton, tagliatelle și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Fripturi de vânat cu sos stroganoff și cartofi prăjiți, Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, și Stroganoff.

Instrucțiuni

1
Se prăjește ceapa în unt într-o tigaie mare până se înmoaie. Se amestecă usturoiul și ciupercile și se prăjesc la foc mare până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Se adaugă boiaua, se prăjește 30 de secunde, apoi se răstoarnă într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Încălziți uleiul vegetal în aceeași tigaie și gătiți fripturile timp de 2-3 minute pe fiecare parte; păstrați cald. Întoarceți ciupercile în tigaie, turnați bulionul de vită și bulați cu înverșunare pentru a reduce cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Carne De VităCarne De Vită
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Scoateți focul și amestecați într-o cremă acrită, pătrunjel și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
5
Se servește cu tagliatelle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TagliatelleTagliatelle

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista