Fripturi la grătar cu brânză albastră și ardei iute

Fripturi la grătar cu brânză albastră și ardei iute
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Fripturile la grătar cu brânză albastră și ardei iute ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 5,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 338 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână fripturi de filet de vită, șalotă, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi de varză la grătar cu brânză albastră și slănină, Fripturi la grătar cu sos de usturoi cu brânză albastră, și Fripturi de varză la grătar cu brânză albastră și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul de măsline, 2 lingurițe de pătrunjel și usturoiul într-un vas de sticlă de 8x8x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
2
Presărați fripturile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
3
Adăugați fripturi în farfurie și întoarceți-vă la strat. Marinați fripturile 30 de minute sau acoperiți și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Amestecați crema de brânză, brânza albastră, ardeii iute, șalota, oțetul și restul de 1 linguriță de pătrunjel într-un castron mediu. Condimentează toppingul de brânză albastră după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
6
Așezați fripturile pe grătar (unele marinade ar trebui să se agațe în continuare de carne). Gatiti 5 minute. Întoarceți fripturile. Împărțiți toppingul de brânză albastră între fripturi. Grătiți până când toppingul se înmoaie și fripturile sunt mediu-rare, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista