Fripturi de ton cu sos crud de roșii și busuioc

Fripturi de ton cu sos crud de roșii și busuioc
Această rețetă face 4 porții cu 196 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 14 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, roșii de prune, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Fripturi De Ton Cu Busuioc-Roșii, Fripturi de pește-spadă cu sos de roșii-busuioc, și Fripturi De Ton În Sos Picant De Roșii Cu Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar interior/exterior la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Stropiți ulei de măsline extravirgin peste fripturile de ton întindeți - l apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De TonFriptură De Ton
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Combinați roșiile, ceapa, pătrunjelul și busuiocul într-un bol. Îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin, suficient pentru a acoperi uniform roșiile, 2 până la 3 linguri. Condimentează roșiile cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Lăsați sosul să marineze cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Când sunteți gata să mâncați, fripturi la grătar 2 minute pe fiecare parte pentru rare, 3 minute pentru mediu și 4 pentru opac, bine făcut. Se amestecă sosul apoi servi cantități liberale de ea pe partea de sus a fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provenance Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Proveniență Podgorii Napa Valley Merlot
Proveniență Podgorii Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa de granat profund și întunecat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructele întunecate generoasearome și înveliți palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing plin de viață de afine. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu referire la filmul lateral.
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista