Fripturi De Somon La Cuptor

Fripturi De Somon La Cuptor
Fripturile de somon la cuptor sunt a fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,29 USD pe porție. O porție conține 401 calorii, 45g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți piper chipotle în sos adobo, fripturi de somon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Fripturi de somon teriyaki de la Nif, Fripturi Speciale De Somon, și Fripturi De Somon De Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Puneți somonul într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt. Lingura amestec chipotle peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20-25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
4
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Select)
Antica Chardonnay (Munte Select)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat, cu arome ispititoare, care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. Pe cerul gurii, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost ales de la 4 la 31 de ani vines din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a fost compusă din 10 clone Chardonnay—nouă burgundiene și aclamata selecție Heritage Weimer—care creează împreună complexitatea aromelor și a aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru select Mountain.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Revista